fredag 11 oktober 2019

Information om utflykt och den nya matteboken

Hej allihopa!

Fredagen den 25/10 kommer hela lågstadiet att åka på utflykt till Bokskogen. Eleverna börjar och slutar samma tid som vanligt. Barnen får gärna ta med sig egen matsäck och något att äta, dock inte godis, nötter eller läsk. Önskar ni att skolan ordnar matsäck vill vi att ni meddelar oss detta senast den 15/10. Anledningen till att vi vill veta innan är att skolan får kasta stora mängder dessa dagar då eleverna helst äter deras egna medhavda matsäck. Kläder efter väder är såklart viktigt!

Idag har flera elever i båda klasserna med sig den nya matteboken hem. Vi är snart klara med hela det första kapitlet och flera elever ville gärna arbeta färdigt lite extra efter dagens genomförda diagnos. Detta är helt frivilligt och inget de måste göra under helgen. Har ditt barn inte med sig boken hem är det med andra ord helt ok. :) Det viktiga är att eleverna tar med sig matteboken tillbaka på måndag! Båda klasserna har dock arbetat på riktigt bra med den nya boken och verkar tycka att det är spännande med lite svårare utmaningar!

Hälsningar
Jennifer, Martina och Anna

Utvecklingssamtal, läxor vecka 43 och utflyktsdag

Hej allihopa! Imorgon eftermiddag (22/10)  finner ni listor utanför respektive med datum för utvecklingssamtal.  Skriv enbart upp ert barn...