tisdag 24 september 2019

Vecka 39

Hej alla föräldrar!

Veckans läxor ser ut som följande:¨

I svenska läser eleverna kapitel 6. Denna vecka lämnas ingen skrivläxa ut.

I matematiken har eleverna fått ett arbetsblad där addition och subtraktion blandats. Eleverna övar på att mer noggrant se vilken uträkning som ska användas (med andra ord att ta tid på sig och inte skynda igen och därmed räkna addition där det ska vara subtraktion). Nästa vecka hoppas vi på att börja med en ny mattebok, vilket alla elever är taggade på!

Flera elever och föräldrar har frågat om "extraläxor". Eleverna kan när som helst plocka extra arbetsblad från vår gemensamma mattebokhylla.

Idag har hela lågstadiet haft lekdag under förmiddagen. Klasserna blandades och de fick tillsammans genomföra olika lekar och övningar. Vi fick två härliga timmar utomhus i det lite blåsiga och kyliga vädret! :)

Vi har också fått frågor om mobiltelefoner i skolan. De elever som behöver ha med sig mobiler till skolan får lämna in dessa vid morgonsamlingen. Mobilerna låser vi sedan in under dagen, och eleverna kan hämta ut dem när skoldagen är slut.

Hälsningar
Jennifer och Martina



Utvecklingssamtal, läxor vecka 43 och utflyktsdag

Hej allihopa! Imorgon eftermiddag (22/10)  finner ni listor utanför respektive med datum för utvecklingssamtal.  Skriv enbart upp ert barn...