tisdag 29 januari 2019

Läxor vecka 5 och info inför nästa vecka

Hej allihopa!

Veckans läxor är följande:

Svenska: Kapitel 3 i boken Den magiska kulan.

Matematik: Eleverna ska har fått med sig hem tal med tomma rutor där de ska lista ut vilken siffra som gömmer sig under rutan. Eleverna övar denna vecka på att det ska vara lika mycket på båda sidor om likhetstecknet. Om era barn tycker att det är svårt så får de gärna ha 10 makaroner eller knappar framför sig när de räknar för att lättare lista ut vad som fattas i rutorna. Vi arbetar med samma arbetsblad i skolan under veckan.

Nästa vecka går schemat tillbaka till det normala. Detta innebär att båda klasserna har idrott igen.
1A har idrott på måndag.
1B har idrott på onsdag.

Vi vill även påminna er om att skoldagarna börjar 09:00 på måndagar och 08:10 resterande dagar. Det innebär att eleverna ska ha tagit av sig ytterkläderna och vara redo utanför klassrumsdörren angivna tider. Det är väldigt viktigt att barnen kommer till skolstart i tid eftersom att de missar viktig information under morgonsamlingen annars. Det stör också undervisningen för den resterande klassen varje gång någon kommer in försent. 

Hälsningar
Jennifer, Martina och Sanaz

Utvecklingssamtal, läxor vecka 43 och utflyktsdag

Hej allihopa! Imorgon eftermiddag (22/10)  finner ni listor utanför respektive med datum för utvecklingssamtal.  Skriv enbart upp ert barn...