tisdag 13 november 2018

vecka 46

Hej!

Denna vecka hälsar vi vår lärarkandidat Natalia välkommen. Från och med imorgon kommer hon att hålla i de flesta av Martinas lektioner.

Veckans läsläxa heter Mias kläder. Klass 1A och 1B har fått olika matteläxor. Just nu arbetar bda klasserna med talen 0-20 och subtraktion inom talområdet 0-10.

Vi vill påminna om att datorerna ska hämtas ut imorgon. Vi ber er att inte använda dem direkt. Datorerna ska tas med till skolan på torsdag och fredag. Någon av dessa dagar kommer de att få sina inloggningsuppgifter. Märk gärna både dator och medföljande väska på något sätt så att barnen inte blandar ihop dem.

Vi har märkt att många glömmer att sjukanmäla sitt barn innan 8.00. Vi vill påminna er om att anmäla i tid och att ni måste gå in på skola24 och anmäla frånvaro varje dag som ert barn är hemma. Vi vill också påminna om att vi från skolan rapporterar sen ankomst.

Med vänlig hälsning
Martina, Sanaz och Jennifer

Utvecklingssamtal, läxor vecka 43 och utflyktsdag

Hej allihopa! Imorgon eftermiddag (22/10)  finner ni listor utanför respektive med datum för utvecklingssamtal.  Skriv enbart upp ert barn...