måndag 5 november 2018

vecka 45

Hej!

Välkomna tillbaka. Hoppas att ni har haft en bra vecka. Denna vecka har vi delat ut en ny läsläxa som heter Adas väska. Där finns en del nya, obekanta ord. Vi har som vanligt gått igenom läxan och läst den tillsammans flera gånger, men det kan ändå vara bra att öva lite extra hemma. Vi vill dessutom att barnen ringar in alla "hon" och "har" i texten.

Klass 1A har fått en ny matteläxa. 1B får sin läxa imorgon.

Torsdag 8/11 och fredag 9/11 kommer vi att vara på Kulturskolan för att få prova på deras fantastiska aktiviteter. Bussen kommer att avgå från skolan redan 8.10 båda dagarna, så vi vill att barnen är på skolan senast 8.00 dessa dagar. Bussen går tillbaka 11.50, så lunchen kommer att serveras en timme senare än vanligt. Det kommer att ges möjlighet att äta medhavd frukt under dagen. Ta gärna med en extra frukt dessa två dagar.

Från och med nästa vecka kommer vi att ha en lärarkandidat som kommer att följa Martina. Hon heter Natalia Chomicz och går näst sista terminen på Lärarhögskolan. Hon kommer, med Martina som stöd, att undervisa båda klasserna i svenska och NO.

Med vänlig hälsning
Martina, Sanaz och Jennifer

Utvecklingssamtal, läxor vecka 43 och utflyktsdag

Hej allihopa! Imorgon eftermiddag (22/10)  finner ni listor utanför respektive med datum för utvecklingssamtal.  Skriv enbart upp ert barn...