tisdag 12 mars 2019

Idrott för 1B denna vecka och allmän info om idrottstider

Hej allihopa!

Imorgon onsdag kommer klass 1B har teorilektion med mig i klassrummet, de behöver alltså inte ha med sig idrottskläder. Övriga onsdagar ska dock gympapåsen vara med (teorilektioner har vi några gånger per läsår som tidigare meddelat). Igår måndag var jag sjuk och Sanaz höll i samma teorilektion med 1A (därav var deras gympapåsar inte använda).

Jag vill även informera om att, som flera föräldrar har märkt, vi kommer mellan 10-15 minuter efter schemat utlagda tid både måndag och onsdag. Anledningen till detta är att eleverna ska få en hel idrottslektion. På så vis har de ca. 50 minuters aktiv tid i idrottshallen, vilket behövs för att eleverna ska hinna röra på sig ordentligt.

Båda klasserna har kämpat och samarbetat otroligt bra tillsammans under de sista veckornas idrottslektioner. Beröm dem för det! Det är verkligen roligt att se hur de stöttar varandra.

Hälsningar
Jennifer

Utvecklingssamtal, läxor vecka 43 och utflyktsdag

Hej allihopa! Imorgon eftermiddag (22/10)  finner ni listor utanför respektive med datum för utvecklingssamtal.  Skriv enbart upp ert barn...